Simplu      Rapid      Flexibil

Cine suntem?

Societatea comerciala DIRECT FACTOR IFN S.A. s-a infiintat in anul 2006 ca societate pe actiuni cu obiect unic de activitate factoring. In baza Normei nr. 4/2006 a Bancii Nationale a Romaniei, societatea a urmat procedura legala de inscriere in Registrul General, fiind inscrisa in luna ianuarie 2007 sub nr. RG-PJR-41-050074/31.01.2007.

In Registrul General suntem singura societate autorizata de catre Banca Nationala a Romaniei sa presteze exclusiv servicii de factoring.

Actionarii societatii au o vasta experienta atat in sectorul financiar, cat si pe piata de factoring. Direct Factor IFN functioneaza in stransa colaborare cu mai multe banci comerciale.

Ce ne propunem?

Scopul nostru este sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii in efortul lor de a-si acoperi necesarul de lichiditati si de
a-si dezvolta activitatea. In prezent, societatile comerciale isi propun sa castige noi segmente de piata, sa isi dezvolte afacerile si portofoliul de clienti.
In acest context, mediul concurential impune oferirea de termene de plata din ce in ce mai mari partenerilor, companiile avand nevoie de lichiditati si de servicii eficiente si complete de administrare si/sau colectare a creantelor.

Prin serviciul nostru de factoring sustinem companiile in fructificarea potentialului, fara garantii materiale si fara cresterea gradului de indatorare. Daca din anumite motive accesul la surse de finantare este dificil sau daca acestea au fost epuizate, finantarea facturilor aferente relatiilor comerciale poate fi raspunsul pentru obtinerea rapida a capitalului de care este nevoie.

Contactati-ne!